BR PROGRESS s.r.o.

Tyršova 733, 269 01 Rakovník, e-mail: info@brprogress.cz, web: www.brprogress.cz

BR PROGRESS s.r.o. -> Hrubé stavby -> Hrubá stavba rodinného domu

Hrubá stavba rodinného domu

Hrubé stavby jsou v dnešní době velmi populární. Chcete-li si postavit dům sami, zvažte, nezadáte-li alespoň hrubou stavbu domu stavební firmě. Zadáte-li hrubou stavbu firmě, ušetříte spoustu energie a času. Naše stavební firma BR Progress nabízí hrubou stavbu rodinného domu na klíč. Rádi vám pomůžeme stavbu domu rozjet, zbytek už si můžete dodělat svépomocí. Dodržujeme dohodnuté termíny a v průběhu stavby nenavyšujeme cenu. Dlouhodobě si budujeme dobré jméno, které je tou nejlepší reklamou. I proto se na nás můžete spolehnout. Těšíme se na oboustranně spokojenou spolupráci.

Co je to hrubá stavba?

Hrubá stavba je široký pojem. Vždy záleží na domluvě s investorem. Hrubá stavba rodinného domu nejčastěji zahrnuje výkopové práce, základy domu, rozvody pod základovou deskou, stavbu obvodových zdí a samozřejmě střechu. Detaily už závisejí na typu domu a vašich představách.

Ukázkový postup základních hrubých prací:

  • výkopové práce, rozvody pod základovou deskou 
  • betonáž základů
  • hydroizolace pod nosnými konstrukcemi
  • stavba obvodových a vnitřních nosných zdí
  • montáž střechy

Rádi postavíme dřevostavbu podle Vašeho přání. Kontaktujte nás a domluvíme se na detailech, podmínkách a vašich představách. Těšíme se na spolupráci. 

Hrubá stavba rodinného domu – Praha, západní Čechy a okolí

Necháte-li si postavit hrubou stavbu rodinného domu naší firmou, získáte několik klíčových výhod. Ušetříte energii na dokončovací práce. Budete mít jistotu, že vaše hrubá stavba je postavena odborníky – přesně a precizně. Vaše hrubá stavba bude postavena v dohodnutém termínu a vy můžete okamžitě pokračovat. A v neposlední řadě nemusíte řešit jednotlivé fáze hrubé stavby, které potřebují znalosti z mnoha oborů. Kontaktujte nás, těšíme se na setkání a spolupráci! 

Kontakt

Kontaktní informace:

BR PROGRESS s.r.o.

Nádražní 276, 331 44 Kožlany

IČ: 25643495, DIČ: CZ25643495

 

Tel.: +420 608 111 429

E-mail: info@brprogress.cz

Pobočka:

Pila Kožlany, Nádraží 276, Kožlany,

Plzeň – sever

IČ: 25643495, DIČ: CZ25643495

 

Tel.: +420 777 112 590

Odebírat novinky:
zrušit odběr
Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies